Een dekbedovertrek van Beddingdeal voor de mooiste slaapkamers!

Een dekbedovertrek van Beddingdeal voor de mooiste slaapkamers!

Persoonlijk vind ik dat een dekbed voor een slaapkamer heel belangrijk is. Het moet bij je interieur passen en vaak bepaalt het ook voor een groot deel de sfeer in je slaapkamer. Laten we eerlijk zijn, een bed neemt een grote ruimte in je slaapkamer in!
Daarbij moet het dekbed bij de rest van je kamer passen om er een stijlvol plaatje van te kunnen maken
. Ik ging online op bezoek op de website van Beddingdeal om de website eens goed uit te pluizen voor een nieuw dekbed voor onze slaapkamer en meteen ideetjes op te doen voor de slaapkamers van de kinderen!

Divers aanbod

Het is meteen duidelijk wanneer je de site door scrolt, Beddingdeal heeft een ruim assortiment dekbedovertrekken en er is keuze genoeg voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een hoeslaken, dekbedovertrek voor kinderen of volwassenen, splittopper matras, molton, een dekbed of een kussen.. bij BeddingDeal ben je daarvoor zeker aan het juiste adres.

Jongens dekbedden

Beddingdeal heeft een erg leuk assortiment kinderbeddengoed en de prijzen vind ik echt heel netjes. Ik zag diverse dekbedden die erg leuk zouden zijn voor onze kleine man zijn kamertje, vanaf slechts 20 euro!
Behalve onderstaande dekbedden hebben ze ook super stoere cartoon dekbedden zoals Spongebob, Paw Patrol, Spider Man. Voor de kleine jongens hebben ze o.a. Peppa Big en Bumba.. te veel om op te noemen eigenlijk!

Meisjes dekbedden

Zowel voor grote als kleine meiden is er genoeg leuks te vinden! Van cartoons zoals Peppa Big tot K3 waar veel van onze kleine vriendinnen fan van zijn. (In ons geval is ook onze kleine man gek op K3, maar hey.. een goede smaak in vrouwen is nooit mis toch!) šŸ˜‰
Welke ik vooral heel tof vind zijn de zebra paarden met gekleurde strepen. Heeft je dochter een kleurrijke kamer of juist een rustige waar iets uit mag springen is dit een hele toffe keuze!

Welcome to the jungle

Zelf ben ik nogal fan van botanische en jungle achtige sfeertjes, ook daaraan is geen gebrek bij Beddingdeal! Stiekem ben ik verliefd op het dekbed met de cactussen, onder deze prikkelige vriendjes zou ik graag in slaap vallen! Wist je trouwens dat de kleur groen een hele rustgevende kleur is? Deze kleur heeft een kalmerend effect op je (bewezen) dus groen is een perfecte keuze voor een slaapkamer!

Mijn keuze voor onze slaapkamer

Of je nu een rustige aardetint of een stylische print, er is voor ieder wat wils! Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie op gedaan voor al onze slaapkamers! Uiteindelijk heb ik voor onze slaapkamer een mooi dekbedovertrek gekozen die onze slaapkamer net even een andere sfeer geeft dan we tot nu toe gehad hebben.
Er was voor mij meteen een dekbedovertrek dat eruit sprong, ik hou van natuur en we konden wel wat meer contrast gebruiken. Ik koos voor ‘Scent of nature Virginia wild Forest red’. Een mooi dekbed van biologisch katoen en wat ik ook fijn vind; de verpakking is volledig gemaakt van duurzame materialen!

Ook een dekbed shoppen?

Ben je enthousiast geworden van dit blog en heb je zin om ook een leuk dekbed te shoppen? Neem dan eens een kijkje op de website van BEDDINGDEAL! Daar vind je nog veel meer moois!

Meer leuke blogs van Huisje Boompje Blogje lezen? Kijk ook eens naar de volgende blogs:
Zelf plantenvoeding maken
Een botanische kersttafel maken
Een stoffen bank met kinderen? (Geen probleem volgens stylist Frans Uyterlinde)
Fair Flora, planten die echt duurzaam gekweekt worden!

Copyright 2019 – Stephanie C. Boers – www.huisjeboompjeblogje.nl – All rights reserved.