FLASKE, een waterfles om (van) te houden!

FLASKE, een waterfles om (van) te houden!

Wie mij kent, weet dat ik vaak een flesje water bij mij heb. Zowel voor mij als voor de kinderen en daarbij vind ik het belangrijk dat ik daarvoor een duurzaam, praktisch maar ook mooi uitziend product voor kan gebruiken.
Ik heb in de loop der jaren meerdere flesjes geprobeerd en getest, maar nu heb ik er eentje waar ik écht blij van word! Mag ik u voorstellen aan: FLASKE, een thermosfles in verschillende maten die zowel warm als koud houdt én ook nog bijdraagt aan een mooiere, gezondere wereld.

Eerste indruk
Deze mooie fles is er in verschillende kleuren en designs, voor ieder wat wils! Wij zijn zelf voor deze glimmende blauwe beauty gegaan. Onze eerste indruk van deze RVS drinkfles is dat het echt een plaatje is. Er zijn mooie glanzende varianten, leuke designs, maar ook heb je een super mooie matte uitvoering.
Ze zijn er in drie verschillende maten van Flaske; 260 ml, 500 ml en 750 ml.
Wij hebben zelf voor de 750 ml gekozen omdat we vaak met twee kinderen op pad zijn en we zo hun beker en flesje bij kunnen vullen!
Ik zeg; ideaal!

Duurzaam
De bedenker van FLASKE wil het gebruik van plastic flesjes tegengaan en zo een bijdrage doen deze wereld een beetje beter en gezonder te maken. Dat is een super mooi initiatief natuurlijk! Wij houden enorm van producten die bijdragen aan een betere wereld en zorgen voor een kleinere ecologische voetafdruk.

FLASKE voelt fijn in de handen en is duidelijk van goed en duurzaam materiaal gemaakt zodat hij jaren mee kan.
Deze RVS drinkfles is BPA vrij, bevat geen giftige stoffen en is 100% waterdicht. 
De dop is binnenin van plastic en hij sluit af met een rubberen ring zodat je FLASKE thermo fles niet gaat lekken. Daarbij is hij dubbelwandig en heb je daarom ook geen last van vervelende condensvorming! 
En wat ook super fijn is; 10% van de opbrengst van Flaske gaat naar The Ocean CleanUp!

Groot, GROOT pluspunt: het FLASKE houd zijn inhoud tot wel 24!! uur koel óf tot 12 uur heet!
Dat betekend altijd lekker koel water onderweg, wat zeg nou zelf.. een lauwe slok is echt zo lekker niet!
Maar dat de fles ook heet blijft maakt hem ook geschikt voor heel andere doeleinden!
Neem hem mee om een lekker kopje thee of cuppesoup te maken tijdens een koude winterwandeling óf, nog beter!  Neem hem mee voor warm water voor de fles van je baby! FLASKE is smal en past mooi rechtop in je luiertas! Daarvoor is de 250 ml of de 500 ml aan te raden, afhankelijk van hoe groot je luiertas is.

Wil je ook zo’n mooi waterflesje kopen?
Kijk vooral even op de website voor alle kleurtjes en krijg 10% korting op je eerste bestelling wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief!

Tekst en foto’s: Stephanie C. Boers 2019 – www.huisjeboompjeblogje.nl – All rights reserved.

Volg ons ook op INSTAGRAM en/of FACEBOOK