Lekkere producten ontdekken met de FitFox!

Lekkere producten ontdekken met de FitFox!

Onlangs heb ik een heerlijke FITBOX (zie; box met gezonde producten) mogen ontvangen van Kroon op het werk. Kroon op het werk is een Marketing en PR bureau gespecialiseerd in eten en drinken.
Één maal per jaar stuurt Kroon op het werk een fitbox naar een aantal geselecteerde food- en lifestylebloggers die zich bezig houden met een gezonde lifestyle. Het leuke is dat wij bloggers dan fijne (en soms ook -voor ons- nieuwe) producten kunnen ontdekken en hier over kunnen schrijven. Daarbij is het natuurlijk ook een mooie reclame voor de merken die zich in de box bevinden. 

Welke producten zaten er in de fitbox en wat kan je van deze producten verwachten:

Vieve Protein Water

Lekker dorstlessend in de smaak watermeloen!
Het is wel een smaak waar je van moet houden, ik vond hem persoonlijk heel erg zoet. Maar dit kan ook aan mij liggen aangezien ik al een maand zowat geen suiker genuttigd heb en hele zoetige dingen niet meer zo gewend ben. Een optie is natuurlijk ook om dit drankje te vermengen met water zodat de smaak iets minder zoet is.
Verkrijgbaar bij drink-vieve.nl en Body & fitshop, tijdelijk voor €9,95 (normaal €17,90) Voer bij Body & Fitshop de promotiecode FITBOX in voor de tijdelijke prijs van €9,95

Zuivelhoeve Magere yoghurt blauwe bes en naturel

Ik was al fan van de producten van Zuivelhoeve, gewoon omdat ze heerlijk smaken. Maar ook omdat ze goed te verwerken zijn in mijn ontbijt! Zeker als ik eens een beetje af wil wisselen! Het is heerlijk om dit te combineren met een gekookt eitje. Je komt dan uit op 330 calorieën. Verkrijgbaar bij Deen, Hoogvliet, Dekamarkt, Dirk van den Broek, Poiesz. Binnenkort bij Plus, Spar en Jumbo voor €1,75 (220 gram)

Dextro Energy – Citroensmaak

Ik denk dat we dit product allemaal wel kennen. Vroeger namen we dit mee met de avondvierdaagse. Ook is het een product waarvan ik weet dat ze te vaak gebruikt worden door mensen met suikerziekte. Wanneer hun suiker te laag is, helpt dit product snel. Dat moet ook wel aangezien van de 100% 81 procent uit suiker bestaat. Aangezien ik zo veel mogelijk suikervrij eet, geef ik dit product aan mijn oma, die ze gebruikt voor haar suikerziekte.
Dit product is verkrijgbaar bij verschillende supermarkten, drogisten en pompstations voor €1,05 per single stick

Quaker

Oats Express Protein van Quaker, ja daar ben ik zeker fan van! Ik at al bijna ieder ochtend havermout, maar deze progtein versie kende ik nog niet. Ook deze versie vindt ik erg smakelijk en is bijna alweer op!
Ik maak vaak overnight oats en daar zijn deze portie zakjes ideaal voor! Ik gebruik hier 200 ml amandelmelk bij, Chiazaad, cacaonibs, een schepje honing en een geprakt banaantje. Heerlijk!
Verkrijgbaar bij Albert Heijn en binnenkort bij Jumbo voor €2,29

Servero

100% Fruit to Go Mango Therapy.
Hmm.. dit is lekker zeg! Er zit appel, mango, passievrucht en acerola in deze fruit-knijpzakjes! Ik proef zelf voornamelijk frisse mango, wat ik persoonlijk erg lekker vind. Zeker op een warme dag is zo’n zakje erg verfrissend, ook voor onderweg. Ook de kinderden zijn fan! Dit product bevat van nature aanwezige suikers. (11 gram suiker per 100 gram). Buiten dat bevat dit product geen gluten en geen lactose. Na openen is het 24 uur houdbaar in de koelkast. Het is natuurlijk wel zo dat in een normaal fruitje (ongepureerd) minder suikers zitten, in een smoothie of knijpfruitje is de hoeveelheid fruit meer omdat de substantie kleiner wordt, daardoor zitten er natuurlijk ook meer fruitsuikers in.
4x90gVerkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Deen, Coop, Jan Linders, Emté, Poiesz voor €1,99 ( 4x 90 gram)

Andros So Good & Veggie Natuur en Hazelnoot

Dit merk ken de ik nog niet en was een aangename verrassing! De natuur versie is een stevig toetje waar je lepeltje in overeind blijft staan, licht en fris smakend. Er is kokos verwerkt in dit product en dat is ook te proeven. Het fijne aan deze toetjes; ze zijn 100% plantaardig!
De tweede smaak die ik probeerde was Hazelnoot, daar was ik meteen echt verzot op! Heerlijk, daar zou ik stiekem nog wel veel meer van kunnen snoepen! Er zit amandelmelk in verwerkt en ook dit product is 100% plantaardig. Ik ga maar eens opzoek naar een verkooppunt in de buurt!
Verkrijgbaar bij Coop (Natuur, Perzik en Hazelnoot) voor € 2,69 (4 x 100 gram) Let op: dit zijn adviesprijzen. 

De producten in dit artikel zijn gesponsord. Mijn dank gaat uit naar: Kroon op het werk, Andros, Servero, Quaker, Dextro Energie, Zuivelhoeve en Vieve.
Wat vind jij het lekkerste product? Of wat lijkt jou het lekkerst? Laat het weten onder dit blog!
Ik schrijf ook veel over planten. Vind je het leuk om verder te lezen? Lees dan ook eens mijn plantenblogs!
De kokospalm
De cactus
De monstera
Echte groene planten (ecologisch verantwoord)
De Alocasia zebrina

Copyright 2019 – Stephanie C. Boers – www.huisjeboompjeblogje.nl – All rights reserved.