De Multi Scrubber van CleanRite – Review

De Multi Scrubber van CleanRite – Review

Het mag dan nog geen voorjaar zijn, maar na alle spullen de deur uit werken alla ” Marie Kondo style” was het tijd voor een grote schoonmaak in huis!
En dan wel de wat lastigere dingen zoals de voegen van de douche, die met de tijd toch wel wat gaan verkleuren.
En ja, wat doe je met een aangekoekt fornuis. Tijden boenen, of eens iets nieuws proberen?!
Daar kwam de Multi Scrubber van CleanRite de hoek om kijken en ik ga je vertellen wat ik ervan vind!

Wat is de CleanRite Multi Scrubber

De verpakking verraad uiteraard al het een en ander. Maar de CleanRite Multi Scrubber is een krachtige detailreiniger die is ontwikkeld om sneller, makkelijker én grondiger schoon te maken. En dat is natuurlijk iets dat een drukke moeder (zoals ik) blij maakt!
Je kunt met dit handige apparaatje nauwe gebieden bereiken waar je zelf niet snel bij kunt komen.
Er zijn verschillende opzetborstels die de Multi Scrubber multifunctioneel maken en geschikt voor alle denkbare oppervlaktes.
Met 10.000 scrubs per minuut is de Multi Scrubber tot wel 25 keer sneller dan de menselijke hand!

Wat zit er in de verpakking

In de verpakking zit natuurlijk de scrubber, een touwtje die je aan het uiteinde kunt plaatsen zodat je hem om je pols kunt doen. Persoonlijk is zo’n touwtje niet echt mijn ding, dus in mijn geval haal ik het touwtje er weer af.
Op de scrubber zit een groot formaat borstel en er zit nog een kleine borstel in. De borstels zijn gemakkelijk te verwisselen door ze er met een draaibeweging op en af te draaien.
De batterijen zijn inbegrepen en zitten al in het apparaat. Wil je het apparaat iets ‘groener’ gebruiken raad ik je aan om gebruik te maken van oplaadbare batterijen.

Extra opties voor de Multi Scrubber

Als je het basis pakket hebt kun je uitbreiden met diverse losse borstels of een Scrubbie opzetborstel. Voor deze Scrubbie opzetborstel kun je verschillende ‘Scrubbie Pads’ bestellen, elk geschikt voor weer andere oppervlakten.
Wil je gewoon lekker aan de gang zonder na te denken welke borstel je moet bestellen?! Dan kun je gewoon het mega voordeelpakket bestellen.
Oke, dat klinkt duur?! Nou, de prijs zal je verbazen! Je bent trouwens ook goedkoper uit wanneer je voor het mega voordeelpakket gaat, dan wanneer je losse borsteltjes besteld.
Maar daarover later meer, ik ga je eerst laten zien dat dit apparaat doet.

Lastig schoon te maken putjes

Waar de Multi Scrubber ideaal voor is, zijn de lastig schoon te maken putjes. Ken je dat, dat je er met een punt van een schoonmaakdoek in zit te draaien in de hoop dat het een beetje schoon wordt en je alles raakt?
Met de Multi Scrubber was het in 10 seconden helemaal schoon en glimmend! Oke, I like this!

Fornuizen waarop flink gemorst is

Om dit goed te kunnen testen heb ik een week mijn fornuis niet schoongemaakt, je moet er iets voor over hebben natuurlijk om een product goed te testen! Maar zoals je kunt zien, maakt deze elektrische scrubber alles super goed schoon!
Eerst spuit je een schoonmaakmiddel op het vieze oppervlak, laat het even twee minuutjes intrekken en daarna kun je gaan scrubben! Nog even een schone vochtige doek eroverheen en klaar is keesje! Wat een feestje!

Vele mogelijkheden

Behalve putjes en fornuizen kun je nog zo veel andere dingen schoonmaken met deze borstels en schrobbers! Ik heb bijvoorbeeld de voegen in de badkamer gedaan, ook dat ging hartstikke goed. Waar ik eerder met een borstel liep te boenen, doet dit apparaatje het werk voor mij! Scheelt mij een hoop inspanning. Fijn! Met het harde scrubbertje kun je bijvoorbeeld ook je barbecue rooster schoonmaken, waarom zelf boenen als de Multi Scrubber het voor je kan doen!
Verder is hij ideaal voor het cleanen van je oven, velgen van je auto, onderdelen van je boot, fiets.. je kunt het zo gek niet bedenken!

Conclusie

Meestal maak ik of de keuken, of de badkamer schoon op een dag, maar met dit fijne hulpmiddel heb ik vandaag beide gedaan. En ik heb al plannen wat ik er de volgende keer mee schoon ga maken. De velgen van de auto moeten nodig gedaan worden en dat is met de grote borstel op de Multi Scrubber natuurlijk zo gebeurd.
Verder is het apparaat goed te hanteren, het ligt fijn in de hand en je hoeft niet te hard te duwen aangezien het scrubben gewoon lekker vanzelf gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos door de verschillende opzetstukken.
Daarnaast vind ik hem heel netjes geprijsd voor het werk dat het je uit handen neemt. De scrubber is waterdicht en veilig te gebruiken.
Ik raad dit fijne product van Cleanrite zeker aan!

Ook een CleanRite Multi Scrubber aanschaffen?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze review? Dat kan ik me best voorstellen! KLIK HIER om de Multi Scrubber te bekijken en wellicht aan te schaffen.

Wil je na het schoonmaken ook in 5 stappen leren hoe je je huis helemaal op orde krijgt en waar je begint met ontspullen? Klik dan hier

Tekst en foto’s: Stephanie C. Boers – www.huisjeboompjeblogje.nl – Copyright 2019 – All rights reserved