Prachtige gepersonaliseerde geboorte geschenken van Geboortebeer.nl

Prachtige gepersonaliseerde geboorte geschenken van Geboortebeer.nl

Komt er een nieuw kindje in jouw gezin of familie, of krijgt een collega, vriend, vriendin of kennis binnenkort een kleintje let dan even op want Geboortebeer.nl maakt prachtige gepersonaliseerde geboorte geschenken!

Van de week kwam ik een super schattige foto van een knuffel-poolbeer tegen op Instagram. Ik was meteen verliefd!

Hij stond op de Instagram van Geboortebeer.nl Een bedrijf dat al 25 jaar bestaat maar recentelijk aan Instagram begonnen is. Hoogste tijd om de geweldig leuke producten te ontdekken van deze webshop! Mijn zoontje en ik hebben ze uitgebreid bekeken en getest! 

Zoals de naam al doet vermoeden verkoopt deze webshop voornamelijk lieve knuffelberen. Maar ook schattige knuffeldoekjes en geboorte eendjes! 

De Geboortebeer is een uniek en persoonlijk geschenk. De naam en geboortedatum van de baby worden geborduurd op de afritsbare voetzolen van de beer. In de voeten van de beer kunnen eerste herinneringen van de baby bewaard worden zoals eerste tandjes, haartjes, etc. Hoe leuk is dat!!

Ook op de knuffeldoekjes worden de namen en geboorte data geborduurd. Op de eendjes (blauw of roze) staan de letters van de naam van het geboren kindje.

Geboortebeer is een initiatief van Edison International dat zich al bijna 25 jaar bezig houdt met de ontwikkeling daarvan. Per 1 februari 2018 is het concept geadopteerd door Fennis Creations.

Ze managed het concept, de logistiek, de sales en de webshop van o.a. geboortebeer.nl. Dit doet ze samen met de initiatiefnemers bij Edison International en ze zetten zich in voor een kindvriendelijk product waarvan de kindjes jarenlang plezier hebben!

Bij geboortebeer.nl vinden ze het belangrijk dat je het juiste kraamkado kunt vinden voor je vrienden, collega’s, klanten of familieleden. Voor particulieren hebben ze een eenvoudig bestelsysteem waarbij je kunt betalen met Ideal en Creditcard.

Voor bedrijven is geboortebeer een zeer interessant cadeau. Wanneer je een account aanmaakt kun je snel en eenvoudig (binnen één minuut) een prachtig aandenken sturen naar een collega en/of naar een belangrijke relatie. Eens per kwartaal sturen ze een factuur voor geleverde bestellingen.

Gabriël was meteen al helemaal weg van de geboorte pool-beer! Hij is zo schattig en lekker zacht.. hij werd meteen al bedolven onder de kusjes en hij wilde hem niet meer loslaten. Hetzelfde verhaal met het knuffeldoekje! 

Inmiddels moet hij overal mee naartoe! 

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je ook een leuk product bestellen?!

Klik dan HIER om naar de website van Geboortebeer te gaan en vergeet niet om de Instagram pagina`s van Geboortebeer  en Huisje Boompje Blogje te volgen.