Review; fijne producten van Boots!

Review; fijne producten van Boots!

Ben jij al bekend met Boots? Boots is de leukste apotheek van Nederland, met ook een ontzettend mooi en uitgebreid assortiment aan make-up en skin care producten. Ik heb acht toffe producten van Boots getest en het review daarover vinden jullie hier! En ik kan alvast verklappen dat ik enthousiast ben!
Lees snel verder!!

No7 PPI Adv BB Facial Sun Protection Medium SPF30 50ml € 13,99

Dit is een hypoalergene zonnebrand speciaal geschikt voor je gezicht, dat vond ik wel fijn om eens uit te proberen want ik smeerde altijd gewoon alles in met hetzelfde. Maar de huid in je gezicht is natuurlijk veel gevoeliger dan de rest. De crème trekt snel in en ruikt lekker fris en wat ook super fijn is; deze crème is geschikt voor gebruik onder make-up! Dus als je eens ergens heen gaat en toch goed voor de dag wil komen, is dit een perfecte gezichtszonnebrand om als basis te gebruiken. Ook helpt deze crème diepe lijnen en rimpels te verminderen en donkere plekjes en hyperpigmentatie te voorkomen. Dat is helaas voor mij te laat, want door mijn zwangerschappen heb ik op mijn voorhoofd al verschillende donkere vlekken. Jammer dat ik deze crème niet eerder ontdekt heb. Maar uiteraard wel fijn dat ik dit product ontdekt heb voor het nog erger wordt natuurlijk!

Bts Blossom Dry Shampoo 200ml € 2,49

Ken je dat? Je kijkt verschrikt op de wekker en denkt OH NEE! Het is al wat later en je hebt geen tijd meer om je haren te wassen terwijl het toch niet meer zo mooi zit. Nou, dan bied dit product dus uitkomst om toch tip top op je afspraak te kunnen komen! Wanneer je haar een beetje futloos en vettig begint te worden gaat dit product je redden. Bij mij is dit al na een dag, daarom was ik het ELKE dag.. I know; super slecht!
Je spuit dit product op 15 cm afstand op je scheiding en maak nog een paar scheidingen op de aan te pakken gebieden en herhaal de handeling. Daarna even in masseren en je haar is ‘ontvet’ en heeft weer volume! Daarbij ruikt het ook nog eens lekker fris!

No7 Beautiful Skin Sumptuous Bath Milk 300ml € 10,95

Deze luxe hypoalergene badmelk heeft een zacht frisse geur terwijl de rozenbottel en macadamia oliën gecombineerd met huidverzachtende ingrediënten je huid hydrateert. Even lekker genieten van een lekkere verzorging van je huid, die zacht en soepel wordt van deze fijne verzorging. Gun je jezelf een optimale ontspanning, dan is dit een fijn cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Ik heb er enorm van genoten in ieder geval!

Botanics Hydration Burst Face Sheet Mask 20,6g € 3,99

Als je toe bent aan een fijne gehydrateerde huid dan is dit maskertje iets voor jou! Mijn huid is vaak vrij droog en kan af en toe wel een oppeppertje gebruiken. Dit masker is er niet eentje die je smeert maar die je op je gezicht legt en is verrijkt met natuurlijke salie. Het masker heeft een goede pasvorm en het resultaat is bewezen bij een gebruik van 15 minuten. Je hoeft dit maskertje niet af te spoelen na gebruik maar kan de overgebleven substantie indien van toepassing nog in de huid masseren.

Champneys Citrus Blush Enlivening Hand Wash 250ml € 6,95

Van dit product word ik echt heel blij! Wat een heerlijke geur! Met deze speciaal geformuleerde anti-bacteriële hand wash, die de frisheid van citroen en de energie van kruiden combineert, blijven je handen er stralend en verzorgd uitzien maar ruiken ze ook nog eens super lekker. Na de eerste keer wassen met deze hand wash bleef ik maar aan mijn handen ruiken! Dit is echt een blijvertje hoor!!

No7 Dramatic Lift Mascara Black 7ml € 13,99

Deze mascara bevat, geïnspireerd door haarverzorging, flexibele polymeren en Keratine, om de wimper van de wortel tot de punt een boost te geven. Daarnaast zorgt de gebogen borstel ervoor dat elke wimper geraakt wordt, en omhoog gebracht wordt. Hierdoor wordt een uitgeruste blik gecreëerd. Van deze mascara is bewezen dat het de wimpers met 70% verlengt. Dat wilde ik wel eens uitproberen natuurlijk! Zeker omdat ik al een poosje aan het zoeken ben naar een mascara die fijn is, aangezien het merk dat degene die ik gebruikte niet meer te krijgen is. En ik moet zeggen dat ik heel blij werdt van deze mascara! Ik doe altijd elke kant twee keer, maar mijn wimpers werden wel echt super lang van deze mascara! Het borsteltje moet (vind ik) niet te dik zijn, want dan smeer ik het altijd overal. Deze is precies goed! Ik heb mijn nieuwe lievelingsmascara gevonden! Thank you Boots!

Boots Ingredients Coconut & Almond Lip Balm Stick 4,5gram € 2,45

Met Kokosnoot & Amandel extracten, is Boots Ingredients Lip Balm Stick speciaal geformuleerd en helpt om de lippen te hydrateren. Hij doet wat hij belooft kan ik vertellen. De smaak is redelijk neutraal en de balsem is lekker zacht. Ik hou ervan! Ik ben sowieso dol op lip balms maar ben daar wel wat kieskeurig in. Deze neem ik graag mee en dat zegt eigenlijk genoeg!

Meer producten van Boots ontdekken?

Behalve deze fijne producten heeft Boots natuurlijk nog veel meer moois te ontdekken! Kijk vooral even op de website of volg @bootsned op Instagram! Ik ben zelf aangenaam verrast door deze fijne producten! Heb je vragen of opmerkingen schrijf gerust een berichtje hieronder bij de reacties! En laat meteen even weten wat jouw favoriete verzorging of make-up product is!

Copyright 2019 – Stephanie C. Boers – www.huisjeboompjeblogje.nl – All rights reserved.