Review; de producten van Boots

Review; de producten van Boots

Ben jij al bekend met Boots? Waarschijnlijk heb je er al eens iets over langs zien komen via mijn blog. Zo niet, dat laat ik je graag kennis maken met Boots! Dit is namelijk de leukste apotheek van Nederland, met ook een ontzettend mooi en uitgebreid assortiment aan make-up en skin care producten.  Ik heb weer een aantal toffe producten van Boots mogen testen en het review daarover vinden jullie hier!

No7 Custom Blend Highlighting Drops Rose Gold – € 13,99

Een highlighter kun je gebruiken voor een natuurlijke, gezond ogende gloed. Voor mij was het de eerste keer dat ik een highlighter in deze vorm ging proberen dus ik was wel benieuwd!
Je kunt een paar druppels met je dagelijkse moisturizer of foundation voor een gloed die de hele dag blijft zitten. De Highlighting Drops zijn speciaal ontwikkeld om te mixen maar kunnen ook direct op de huid aangebracht worden om bepaalde punten van het gezicht te accentueren. De eerste keer deed ik wat door mijn foundation, je zag het wel ‘sparkelen’ maar toen ik na mijn foundation nog een beetje door een klein beetje dagcreme eroverheen aanbracht werd het echt heel mooi! Leuk voor als je een speciale gelegenheid hebt of gewoon elke dag wil shinen!

No7 Laboratories Clearing Skin Paste- € 19,99

De nieuwe No7 Laboratories Clearing Skin Paste is een soort crème die de conditie van de huid verbeterd terwijl je slaapt, hierdoor krijg je een gezond ogende teint. Deze skin paste kan direct op de probleemgebieden worden aangebracht en ’s nachts als slaapmasker worden gebruikt.
Smorgens was je het weer van je gezicht af. Mijn gezicht voelde na gebruik glad aan en zag er gezond uit! Hij voelt niet heel plakkerig, een dun laagje is genoeg en hij ruikt goed. De geur van het product is na het smeren al snel verdwenen dus dat vind ik zelf ook altijd wel prettig.

Soap & Glory Kohl Waterproof Eyeliner Smokey Dokey – € 5,99

Wat ik zo super grappig vind aan dit oogpotlood is dat hij een puntenslijper erbij heeft in de dop! Hoe tof is dat, ook al ben je onderweg.. je zit nooit zonder punt! Ook bevat dit oogpotlood rijke en intense jojoba-olie, om de huid te hydrateren, voeden en beschermen. Hij heeft een mooie donkerzwart kleur en is waterproof, ideaal voor in je tas onderweg of als je een dagje naar het strand of zwembad gaat!

No7 Hydraluminous Dark Circle Concealer No. 2 – € 10,00

Deze concealer verbergt onmiddellijk de tekenen van vermoeidheid en donkere kringen en zorgt ervoor dat je huid straalt. Zeker als je er vermoeid uitziet is het fijn om er toch fris en fruitig uit te zien. Hartstikke fijn!
Hij is nu ook nog eens tijdelijk in de aanbieding voor 10,-!
Dat is dus een leuke prijs om hem ook eens uit te proberen!

Soap & Glory Sexy Mother Pucker Lip Plumping Gloss Rose & Shine – € 9,49

Het was even wennen toen ik deze opsmeerde, want mijn lippen begonnen meteen te tintelen! Dit is namelijk een “plumming lipgloss” waardoor je lippen extra volume krijgen. De kleur is ook nog eens heel mooi! Ik kreeg er ook meteen vragen over in mijn stories toen ik hem droeg en er zijn al aankopen gedaan aan de hand daarvan. Populair product dus! De natuurlijke plantaardige oliën stimuleren de microcirculatie en laat je lippen direct voller en super zacht aanvoelen. Deze gaat dus standaard mijn tas in voor onderweg!

Soap & Glory Archery Brow Tint & Pencil Dark Choco- € 10,49

Dit is handig! Een potlood en penseeltje voor je wenkbrauwen in een! Het is gemakkelijk om ‘gaatjes op te vullen’ en je wenkbrauwen een mooie vorm te maken. Ik heb gemerkt dat het extra mooi is wanneer je na gebruik ook je wenkbrauwen nog een keer borstelt.
Ook vind ik dat mijn wenkbrauwen er nog steeds natuurlijk uitzien zodra ik dit product gebruikt heb en dat vind ik wel fijn. Dit is zeker een blijvertje!

Soap & Glory Fruity Crackling Moisture Mousse – € 8,99

Dit is echt een super grappig product, deze douchegel verkoeld onder de douche en heeft een soort prikkelende sensatie. Zeker in de zomer is deze douchegel heerlijk om je huid te verkoelen.
Hij is ook nog eens vochtinbrengend en ruikt heerlijk fruitig. Hij kwam bij mij wat moeilijk uit de fles, maar wellicht kwam dat door deze specifieke fles. Hij rook wel super lekker en het tintelende gevoel was heel fijn en verfrissend! Ik vind dit ook een heel leuk product om cadeau te geven.

Behalve deze fijne producten heeft Boots natuurlijk nog veel meer moois te ontdekken! Kijk vooral even op de website of volg @boots.eu op Instagram! Ik ben zelf weer aangenaam verrast door deze fijne producten!
Wil je meer Boots producten ontdekken? Kijk dan eens bij mijn vorige blogs over de producten van Boots!
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Heb je vragen of opmerkingen schrijf gerust een berichtje hieronder bij de reacties! En laat meteen even weten wat jouw favoriete verzorging of make-up product is!

Copyright 2020 – Stephanie C. Boers – www.huisjeboompjeblogje.nl – All rights reserved.