Tosti Toscane

Tosti Toscane

Soms heb ik eens zin in iets anders! Niet weer een broodje vlokken als ontbijt of lunch, maar iets écht lekkers! En soms trek ik dan mijn koelkast open en verzin met de ingrediënten die ik in huis heb iets nieuws!

Vanmorgen was weer eens zo’n ochtend en er kwam echt iets lekkers uit! In een duur restaurant had ik eerlijk waar niet lekkerder ontbeten!

Natuurlijk deel ik mijn recept graag met jullie en ik hoop dat jullie het net zo’n succes vinden als ik! Het is super simpel en kost niet veel tijd. Ook mijn zoontje van 21 maanden (die momenteel wat moeilijk eet) heeft ervan genoten, dus heb je een moeilijke eter? Dit is het proberen waard!

 

Wat heb je nodig:

🖤 Vers speltbrood

🖤 Plakken jonge kaas

🖤 Plakken gerookte kipfilet

🖤 Spinaziespread met pijnboompitten (Zonnatura)

De rest is eigenlijk net zo simpel als de benodigdheden..! Geen boter gebruiken, maar een lekker dubbel plakje kaas op je brood leggen. Daarna smeer je er spinaziespread op en vervolgens leg je er nog een plak gerookte kipfilet op. Broodje erbovenop en daarna kunnen ze het tosti apparaat in. Deze broodjes zijn nóg lekkerder wanneer je er zoete cherry tomaatjes en frisse schijfjes komkommer erbij eet!

Vanwege de mediterrane ingrediënten leek de naam Tosti Toscane passend! Dus bij deze is een nieuw recept geboren!

Laten jullie weten hoe het heeft gesmaakt?! En wat eten jullie het liefste wanneer je aan wat afwisseling toe bent? Mocht je nog benieuwd zijn naar hoe je ouderwetse wentelteefjes maakt, klik dan even door naar dit BLOG.

Vergeet ons niet te volgen op INSTAGRAM of FACEBOOK!