Over mij

Over mij

Lieve lezers,

Hoogste tijd om mijzelf voor te stellen. Want heel leuk al die blogs, maar wie is nou het gezicht erachter?
Dat ben ik! Mijn naam is Stephanie C. Boers en ik stam af uit het wijnjaar van 1987. (Proost!)
Ik heb een dochter, Vienna (2010) en een zoontje Gabriel (2016). En daarbij de leukste en liefste man die ik me kan wensen, Rick. Hij is Interieurbouwer en heeft een eigen bedrijf, INWORQ. Hij doet voornamelijk de inrichting van cruise schepen, winkels, huizen (voor bedrijven en particulieren) en daarbij doet hij ook nog standbouw op beurzen.
Binnenkort is zijn nieuwe bedrijfspand klaar en heeft hij een heuse showroom in Lemmer, Friesland.

Voorheen ben ik o.a. werkzaam geweest in de kinderopvang, klantenservice en klachtafhandeling bij een drukke webshop, activiteitenbegeleider in de ouderenzorg en als gastvrouw bij Bergman Clinics. Daarbij heb ik ook nog mijn Dierenhouderij en Allround Brood en Banketbakkers diploma. Ik ben super veelzijdig en heb veel verschillende dingen gedaan.

In de toekomst wil ik mij meer op Schrijven, Fotografie, Interieur & Lifestyle gaan richten.
Op dit moment ben ik druk met de zorg voor de kinderen, werk ik hier en daar achter de schermen voor INWORQ Interieurprojecten en werk ik parttime bij Achmea als gastvrouw/receptioniste.
En natuurlijk (last but not least) schrijf ik ook nog vol passie en liefde aan mijn blog.

Op 18 juli 2018 werdt www.huisjeboompjeblogje.nl gelanceerd! Dit, omdat mijn Instagram groter en groter begon te groeien en een website eigenlijk gewoon niet uit kon blijven. Ik wilde verder! Ik wilde nog meer groeien en ik wilde iets gaan bereiken!
Daarnaast is mijn grote passie schrijven en fotograferen en met het bloggen komen ontzettend veel dingen samen die ik leuk vind om te doen!
Iets moois neerzetten met mijn blog is een grote droom! Ik ben erg blij met hoe ver ik heb mogen komen en hoop dat de toekomst mij nog meer mooie dingen mag brengen!

Ik doe vooral wat ik leuk vind en hoop anderen ook enthousiast te mogen maken met de dingen die ik doe en de dingen die ik schrijf. Ik wil iedereen die mij steunt in mijn bloggende avonturen onwijs bedanken en natuurlijk ook mijn volgers!
Want zonder jullie, is er ook geen Huisje Boompje Blogje!
Heb je vragen of suggesties mail mij gerust op huisjeboompjeblogje@gmail.com 

Wil je meer weten over een samenwerking met mij, klik dan HIER.

Stephanie C. Boers – Huisje Boompje Blogje -Copyright 2018 – All rights reserved.