Parelmoervaas.nl; Bloempotten, vazen, plantenbakken en grote potterie

Parelmoervaas.nl; Bloempotten, vazen, plantenbakken en grote potterie

Langzaam aan beginnen de dagen weer langer te worden en wordt het ’s morgens weer wat vroeger licht, de tulpen en narcisbollen staan alweer in de winkel. Dus het begint alweer te kriebelen om in de tuin aan de slag te gaan! Ik kreeg twee prachtige plantenbakken van parelmoervaas waar ik al snel mee aan de slag ging! Maar deze webshop is zo prachtig en heeft zo veel te bieden, dat ik jullie zeker meer wil laten zien dan de twee plantenbakken die ik gekregen heb! Lezen jullie mee?

Wat vind je bij Parelmoervaas.nl?

Het is mij al snel duidelijk wanneer ik over de website van Parelmoervaas scrol. Deze winkel heeft echt alles om je huis maar ook je kantoor, tuin, horeca onderneming of instelling te voorzien van die stylvolle touch waarbij je je meteen thuis voelt!
Je kunt er terecht voor vazen, bloempotten, plantenbakken, manden, schalen etc. in verschillende materialen, kleuren, vormen en maten. Er is voor ieder wat wils. En de maten gaan ook echt tot XXL formaten, dus ook voor grote ruimtes is er zat aanbod!

Nieuwe plantenbakken voor een stijlvol welkom

Ik kreeg twee prachtige plantenbakken opgestuurd door Parelmoervaas in een industriële look, iets dat helemaal bij ons interieur en exterieur past. Deze potten zijn vorstbestendig en hebben een gat in de onderkant zodat te veel aan water goed weg kan lopen. Omdat ik nogal fan ben van de eetbare tuin hebben we in de grootste bak eetbare planten gezet (zie twee soorten Tijm en in de kleinste bak sierplantjes (Calocephalus brownil) die zich nog iets uit gaan breiden. Je kunt ze dan in een leuke vorm snoeien!

Potten

Qua potten zijn er bij Parelmoervaas talloze stylen te bewonderen, het meest opvallende vond ik de prachtige parelmoerpotten die niet-symmetrisch waren. Hoe tof is het om je plant(en) daarin te stylen!
Voor ieder interieur zijn er passende potten te vinden, van strak en modern tot klassiek of industrieel. Bijvoorbeeld mat zwart, koper of goud.

Vazen

Het mooie is dat er voor iedere style iets aansluitends te vinden is, ik heb ervoor gekozen om jullie drie totaal uiteenlopende stylen te laten zien, zit jouw style hier niet tussen?! Geen probleem, er is nog veel en veel meer! Ik moet eerlijk zeggen dat deze website echt een snoepwinkel voor mij is! Ik zie meteen toffe combinaties voor me. De linkervaas in een super industrieel interieur, de rode vaas als opvallend pronkstuk in een overwegend zwart/wit interieur.. en de parelmoervaas in een super sjiek interieur met zachte stoffen en rijke materialen.

Combinatie sets

Vind je combineren lastig, of wil je twee of meer vazen of plantenpotten tegelijk bestellen? Dan heeft Parelmoervaas ook de optie om te gaan voor een combinatieset! Zowel vazen, potten als plantenbakken zijn als combinatiesets te verkrijgen

Hulp met je interieur of exterieur

Wil je graag je woning, kantoor of bedrijfspand mooi inrichten met grote planten in mooie potten en vazen om die sjieke sfeer uit te kunnen stralen die jouw bedrijf of woning naar de Next level tilt?! Parelmoervaas.nl doet ook grotere projecten aan huis en geeft daarbij het advies dat jij nodig hebt. Indien gewenst maken ze een grafische voorstelling van je persoonlijke situatie met daarin een goed doordacht voorstel en offerte voor de inrichting. Zo kun je echt ervaren wat het eindresultaat gaat worden en een juiste keuze maken. Uiteraard is dit resultaat nog bespreekbaar voor wijzigingen. Passend groen kan zelf geregeld worden, maar eventueel kunnen zij daar ook hulp in bieden door de juiste partijen erbij te betrekken. Neem gerust een kijkje op de website van Parelmoervaas! De link vind je bovenaan dit artikel.

Heb je genoten van dit blog? Of miste je nog iets? Laat het gerust weten in een bericht onder dit blog!
Lees ook eens verder bij mijn andere blogs over de volgende onderwerpen:
Cactus
Kokospalm
Monstera
Alocasia’s
Alles over terracotta potten
Pannekoekplantje

Copyright 2020 – Stephanie C. Boers – www.huisjeboompjeblogje.nl – All rights reserved.