Langer, natuurlijk uitziend haar in één minuut!

Langer, natuurlijk uitziend haar in één minuut!

Er zijn vele redenen waarom je langer haar zou kunnen willen hebben. Je wil misschien graag langer haar omdat je je dan mooier of zekerder voelt. Maar zodra het langer groeit wordt het bij sommige mensen dun en futloos, of het breekt af en dat maakt het er niet mooier op. Soms kunnen aanpassingen in je dieet een beetje verschil maken, maar dit is lang niet altijd zo. Bij sommige vrouwen valt tijdens of na de zwangerschap valt het haar enorm uit en daar kun je als vrouw enorm ongelukkig van worden. Er zijn wel oplossingen, maar vaak zijn deze enorm prijzig, of ze beschadigen je haar en vaak nemen deze opties ook nog eens veel tijd in beslag. Maar daar is nu een hele mooie oplossing voor en daar wil ik jullie heel graag iets over vertellen.

Het verhaal van Mariska Bogaerds

Mariska ken ik nu al een aantal jaren. Een mooie, vrolijke en knappe meid, met een sprankelende persoonlijkheid en een prachtige bos, lang haar.. dat laatste dacht ik tenminste!
Een poos geleden zag ik opeens een bericht op haar Facebook waarbij ze vertelde dat ze al jaren super onzeker was over haar dunne haar, dat het steeds afbrak en maar niet wilde groeien. Ze had heel veel ervaring met extensions, maar het soort dat haar haar beschadigde was geen optie. Voor klemmetjes had ze geen geduld en deze waren vaak ook nog eens zichtbaar onder haar haar.
De extensions met een draadje vond zet het fijnst, maar de kwaliteit daarin verschilt heel sterk. Nu heeft Mariska al een paar jaar een merk waar ze heel tevreden mee is en dit draagt ze dan ook met heel veel plezier. Mensen in haar omgeving zijn vaak verbaasd wanneer ze vertelt over haar dunne haar, omdat ze het helemaal niet kunnen zien.
Het staat mooi, vrouwelijk en natuurlijk. Samen met Emil Lange kwam ze op het idee de fabrikant te benaderen om zo nog meer bekendheid te geven aan deze extensions en ook andere vrouwen blij te maken.
Samen startten ze een bedrijf waar de extensions nu ook te koop zijn.

Waarom het concept mij meteen aansprak

Nu was ik, net als anderen uit Mariska haar omgeving verbaast dat zij extensions droeg, omdat het er zo mooi en natuurlijk uit ziet. Maar daarnaast vind ik het een hele mooie oplossing omdat je je eigen haar dus niet beschadigd en je het werkelijk binnen één minuut in je haar kunt verwerken. Nu heb ik zelf een poosje geleden iets meegemaakt was nogal invloed heeft gehad op mijn hormonen, waarna mijn haar enorm uit begon te vallen. Na elke keer kammen zat mijn borstel helemaal vol haar en ik begon al weldra te merken dat mijn haar een stuk dunner begon te worden. Mede daarom leek het mijn super fijn en interessant om deze manier van extensions eens te proberen.

Mijn ervaring

Ik kreeg het pakketje al snel binnen nadat ik met Mariska had kortgesloten welke kleur goed bij mijn haar zou passen, chocolade bruin is het geworden. Het pakketje paste door de brievenbus dus ik hoefde er niet voor thuis te blijven. Super fijn! Ik heb het haar uit de verpakking gehaald en aangebracht in twee super gemakkelijke stappen. Namelijk het elastiekje over het hoofd leggen en mijn eigen haren over het haarstuk heen kammen. Ik was helemaal verrast hoe echt het lijkt! Je zit het echt niet zitten en de kleur klopt ook goed met mijn eigen haar kleur. Op ten duur zal mijn haarverf iets lichter worden door het zonlicht maar als ik dan weer een spoeling erdoor gooi is de match weer perfect. Ook als de kleur ietsje verschild maakt dat niet uit, het lijkt een balayage en sommige mensen gaan naar de kapper om dat effect te krijgen. 🙂

Hoe kies je de kleur die bij je past

Op de website ikwillangerhaar.nl kun je kiezen uit de kleuren: Chocoladebruin, koperbruin, nachtkwart, vanilleblond, walnootbruin en zomerblond. Twijfel je dan kun je ook een quiz doen op de website of contact opnemen waarna je vriendelijk verder geholpen zal worden om zo de juiste keuze te kunnen maken.

Hoe breng je deze extensions aan

Hoe verzorg je het haarstuk

Het verzorgen van je haarstuk is niet zo moeilijk. Kam het haar regelmatig zoals je eigen haar van onder naar boven. Wanneer je het niet draagt kun je het aan een haakje hangen. Wil je het haar wassen, ook dat kan. Leg het in een badje met wat wasverachter en kam het na het wassen weer netjes uit. Als je je haarstuk goed verzorgd, kun je er lang mee doen. Mariska draagt het dagelijks en het haarstuk gaat erg lang mee. Dus het gebruik ervan is ook nog eens voordelig in vergelijk met andere oplossingen.

De lichtval is net iets anders bij foto één, maar je ziet duidelijk hoe echt het haar lijkt.

Ook mooi lang haar in één minuut en voor een klein prijsje?

Ben je net als ik onder de indruk van dit product? Neem dan eens een kijkje op de website www.ikwillangerhaar.nl om te zien welke kleur bij je past. Twijfel je over de kleur? Dan helpen Mariska en Emil je graag verder!
Je kunt ze ook op Instagram of Facebook volgen!

Wil je mij ook volgen op social media? Lijkt me hartstikke gezellig. Je kunt ook mij vinden op Instagram en Facebook!