Samenwerken?

Samenwerken?

Huisje Boompje Blogje is sinds februari 2018 enorm gegroeid op INSTAGRAM waardoor ik me inmiddels mag rekenen onder de influencers, dagelijks komen er weer nieuwe volgers en bezoekers bij en wordt mijn bereik groter en groter.

Gesponsorde producten/ervaringen
Ik ben altijd op zoek naar leuke in interessante tripjes, reizen, producten, hotspots en te gekke merken en bedrijven waar ik mee samen kan werken.
Ik vind het fantastisch om als influencer jullie boodschap naar buiten te mogen brengen, door jullie product, dienst, merk of bedrijf aan te mogen prijzen. Uiteraard is het ook belangrijk dat jullie product, dienst, merk of bedrijf enigszins bij mij/mijn gezin en mijn niche past en dat ik daar ook als persoon achter kan staan.
Mijn volgers weten dat als ik ergens over schrijf, dat ik hier 100% achter sta en dat zij er vertrouwen in kunnen hebben dat ik ze niets ‘aan wil smeren’ waar ze niets aan hebben.
Wist je dat het is aangetoond dat mensen veel meer vertrouwen hebben in een product of dienst die aanbevolen wordt door een vriend, familielid of bekende influencer?

Voor veel bedrijven is samenwerken met bloggers/influencers een gemakkelijke en effectieve manier om een groot aantal potentiële klanten te bereiken en is dit voor veel bedrijven verreweg de meest effectieve en goedkoopste manier van marketing.

Mogelijkheden (product)fotografie
Fotografie is altijd een groot onderdeel van mijn leven geweest, ik heb jarenlang fotoshoots gedaan van zowel baby’s, kinderen, gezinnen, zwangerschap en producten. Veelal in de buitenlucht, maar ook in huiselijke sfeer.
Dit maakt het voor mij mogelijk om ook fotografie aan te bieden bij bijvoorbeeld een gesponsord product en/of blog.
Ook kunnen mijn dochter van 8, zoontje van 2, partner Rick of ik eventueel model staan met gesponsorde producten of kleding.
Ik kan mijn digitale bestanden in HR (high resolution) digitaal aanleveren voor jouw eigen gebruik. Uiteraard wordt het erg gewaardeerd wanneer je mij bij publicaties tagged voor de photocredits.

Soorten reclame
1. STORIES: (Verkapte) reclame in mijn veelbekeken stories; Ik deel foto’s van bijv. een product en tag de sponsor zodat mijn volgers door kunnen klikken naar de sponsor.
2. POST IN MIJN FEED: (Verkapte) reclame door een foto te delen van een ervaring of gesponsord product met een tag en verwijzing naar de sponsor. Indien gewenst vertel ik op een spontane eigen manier iets over een ervaring en/of bedrijf.
3. EEN BLOGPOST op mijn werpsite, incl. een storie-post en Instagram-post. In sommige gevallen krijg ik een aantal foto’s aangeleverd door de klant/sponsor en in andere gevallen doe ik de fotografie zelf.
4. MOND OP MOND; Natuurlijk maak ik ook mond op mond reclame en informeer ik vrienden, familie en kennissen over nieuwe blogs, producten en ervaringen. Ik merk dat vrienden, familie en kennissen vaak ook overgaan tot de aanschaf van een product of ervaring waar ik enthousiast over ben. Of dat zij het ook weer verder vertellen aan hun eigen familie, vrienden en kennissen. Mond op mond reclame is soms onderschat, maar wel degelijk een krachtig medium!

Tekst schrijven
Wil je een bepaald blog/artikel publiceren maar heb je eigenlijk geen tijd of inspiratie om deze zelf te schrijven? Ik schrijf ook teksten in opdracht.
Ik duik in het onderwerp in boeken en op internet en schrijf een pakkend artikel.
Het onderwerp is uiteraard altijd in overleg, ik lever de tekst aan via een Word bestand incl bronvermeldingen.
Ik heb meerdere teksten geschreven voor de website van Wear2Work, een bedrijf gespecialiseerd in werkkleding en werkschoenen en je kunt mijn informatieve blog over Dyscalculie bekijken die ik geschreven heb voor de website www.allesoverkinderen.nl

Heb je interesse in een leuke samenwerking, wil je meer informatie of wil een leuk voorstel doen?
Mail mij gerust op: huisjeboompjeblogje@gmail.com dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tekst: Stephanie C. Boers – Huisje Boompje Blogje – Copyright 2019 – All rights reserved.