Een stoffen bank met kinderen?! Geen probleem volgens vtwonen stylist Frans Uyterlinde

Een stoffen bank met kinderen?! Geen probleem volgens vtwonen stylist Frans Uyterlinde

Ik heb laatst een leuke interieur-speeddate gehad met vtwonen stylist Frans Uyterlinde, waar ik al mijn brandende vragen kon voorleggen. Ik heb een hoop goede tips gehad voor ons nieuwe interieur (daarover later meer) maar vandaag ga ik het over een tip hebben die mij een heel nieuw inzicht gaf!
Frans en ik spraken over het het soort bank dat evt. bij ons interieur zou passen. Wij hadden zelf een leren bank in gedachten, zeker in verband met de kinderen leek ons dit gemakkelijker in verband met vlekken. Ik zag het al helemaal voor me, al die vieze vlekken die je uit de bank kon gaan boenen.

Maar Frans adviseerde een stoffen bank van vtwonen. Is een stoffen bank wel handig vroeg ik Frans, want wij hebben kinderen.
Frans begon te lachen, “Ja, dat kan heel goed! Je hebt tegenwoordig speciale behandelingen en dan kun je zelfs een glas wijn over je bank laten vallen zonder dat je vlekken krijgt”.
Daar stond ik van te kijken! We hadden ons nog niet echt verdiept in banken. In eerste instantie heb ik persoonlijk niet eens overwogen om naar en stoffen bank te kijken omdat ik niet van deze behandeling af wist.

Daar ben ik dus meteen even ingedoken. Wij zijn een aantal keer bij Eijerkamp geweest en hebben daar inmiddels ook een aantal mooie banken gezien. Maar op de website kon ik zo 1-2-3 geen informatie over deze behandeling vinden dus ben ik voor jullie (en voor onszelf natuurlijk) verder gaan zoeken.
Wanneer je een bank aanschaft bij Eijerkamp, kun je kiezen voor een behandeling met Protexx Protector voor textiel. Daarbij kun je ook nog een vlekgarantie van 5 jaar afsluiten op je textiele meubel! Dat is handig! Jij maakt een vlek en een professioneel iemand komt je van je vlek verlossen! Ideaal, vooral met kinderen natuurlijk!

De Protexx Vezelbschermer is een op water gebaseerd beschermingsmiddel en bevat onder meer het zogenaamde fluor carbon. Deze werkbare vaste (witte) stof zorgt ervoor dat elke afzonderlijke vezel rondom een onzichtbaar beschermlaagje krijgt. Dit alles zonder de uitstraling of het aanvoelen van de stof te beïnvloeden.
Door een behandeling met Protexx protector krijgen vlekken, gebaseerd op water, olie en vet, geen kans om in de vezel van de stof door te dringen en blijvende vlekken te veroorzaken. Vlekken kun je hierdoor gemakkelijk met een absorberende tissue of doek verwijderen.

Alle voordelen van een Protexx behandeling op een rijtje:
• Een 5 jaar durende vlekgarantie.
• Optimale bescherming tegen vlekken op basis van olie, water en vet (ook huidvet).
• Uw meubelstof blijft langer mooi.
• Vlekken zijn eenvoudig te reinigen!
• Beschermt uw investering.

Welke stoffen kunnen wel en welke kunnen niet behandeld worden?
Op nagenoeg alle soorten textiel kan de Protexx behandeling worden toegepast, maar niet op de volgende stoffen:
• Chintz, zijde en moiréstoffen.
• Stoffen bestaande uit 100% viscose.
• Stoffen bestaande uit meer dan 50% mohair.

Wil je meer weten over deze behandeling? Neem dan contact op met Eijerkamp of vraag het een van de adviseurs in de winkel.
De foto’s, gebruikt in dit blog zijn niet afkomstig van Eijerkamp.

Copyright 2019 – Huisje Boompje Blogje – Stephanie C. Boers – All rights reserved