Hoera! Huisje Boompje Blogje is online!

Hoera! Huisje Boompje Blogje is online!

Wauw.. wat voelt dit geweldig! Huisje Boompje Blogje heeft vanaf nu een eigen website! Een plek om naar hartelust te bloggen, te inspireren, te leren en te groeien!

Mijn Instagram blogpage begon steeds groter te groeien, dus ik vond het hoogste tijd voor een ‘uitbreiding’. Een plek waar ik serieuzere, wat langere, informatieve en leuke blogs kan plaatsen, waar ik weer naar door kan verwijzen vanaf Instagram en Facebook. En zeg nu zelf, een blog zonder echte website kan eigenlijk niet meer in 2018 toch!

Ook lijkt het mij leuk wat meer voor bedrijven te gaan schrijven en een wat groter publiek op te bouwen. Ik heb de afgelopen maanden, tot voor kort, informatieve en inhoudelijke blogs geschreven voor een bedrijf waar ik in dienst was en dat was erg leuk! Maar mijn naam werd niet vermeld, wat ook begrijpelijk is, maar dat vond ik dan ergens toch wel jammer omdat ik er zo mijn best op gedaan heb.

Maar wat leuk dat ik nu zelf verder kan werken aan leuk artikelen op de vlakken van mijn interesses: Interieur & Lifestyle!

Ik hoop jullie hier van harte terug te zien.. en om te pijlen of alles werkt en hoe veel mijn eerste bericht gelezen is zou ik het super vinden als jullie een berichtje achter laten!

Tot snel!