Prachtige baby en kinderkamer accessoires van Kidzsupplies.nl

Prachtige baby en kinderkamer accessoires van Kidzsupplies.nl

De webshop van Dagmar en Paul, www.kidzsupplies.nl bestaat al 10 jaar. Het idee voor de webshop ontstond toen zij zelf op zoek waren naar mooie lampen voor de kinderkamertjes van hun kinderen en maar moeilijk konden slagen. Ze zijn toen in binnen en buitenland op zoek gegaan naar bijzondere, kwalitatieve en hoogwaardige kinderkamerlampen en kwamen tijdens hun zoektocht allerlei andere mooie originele baby en kinderkamer accessoires tegen die een prachtige aanvulling op de kinderkamerlampen bleken te zijn.

Het resultaat hiervan is een vrolijke en kleurrijke collectie van artikelen die allemaal ze baby-/kinderkamer verfraaien maar ook prachtig in de woonkamer staan. Een kleine greep van onze favorieten uit de collectie figuurlampen van Kidzsupplies vind je in de collage hieronder.

Dagmar en Paul hebben nog veel mooie kinderkamer decoratie merken die ze nog aan hun al uitgebreide assortiment toe willen voegen, maar meubels staan voorlopig nog niet in de planning. Toen ik Dagmar vroeg naar één favoriet item uit hun webshop, was de flamingo poster van Lilipinso één van de top favorieten. En ja, ook wij van Huisje Boompje Blogje snappen dat, want wat is hij mooi! Shop hem hier

Verder heeft Kidzsupplies onder andere een groot assortiment in prachtige, stijlvolle manden! Stuk voor stuk eyecatchers voor de baby of kinderkamer. Maar ook in de woonkamer of stiekem voor jezelf zijn deze manden echt geweldig! Wij hebben de prachtige olifantenmand van het merk Rice mogen ontvangen van Kidzsupplies en hij is werkelijkwaar geweldig! Een prachtige kwaliteit, uniek in zijn soort en ook nog van het fijne natuurproduct raffia. Een kleine greep van mijn favorieten uit de collectie manden vind je in de collage hieronder.

Behalve manden, posters en lampen heeft Kidzsupplies nog véél en véél meer prachtige producten. Dus ben je stiekem al een klein beetje op zoek voor Sinterklaas en Kerst, dan zou ik zeker even een kijkje nemen bij deze fantastische online winkel! Want deze gezellige en bijzondere feestdagen vragen natuurlijk ook om bijzondere cadeaus voor degenen die we het allerliefst hebben!
Hieronder vind je nog een kleine greep uit meerdere catagorieen op de website.

Heb je al leuke dingen gezien om te shoppen? Neem snel een kijkje op de website van KIDZSUPPLIES en/of volg ze op INSTAGRAM om niets te hoeven missen!

Bronvermelding:

Tekst: Stephanie C. Boers – www.huisjeboompjeblogje.nl – Copyright 2018

Volg je Huisje Boompje Blogje al op INSTAGRAM  en/of FACEBOOK? We heten je ook daar van harte welkom!
Heb je zelf een webshop en zou je graag een mooi promotie blog over jouw bedrijf en producten zien en daarbij een mooie publiciteit naar een paar duizenden volgers op Instagram en Facebook toe, laat dan gerust een reactie achter, dan bespreken we samen de mogelijkheden.