SOXS, (h)eerlijke warme schapenwollen sokken, zoals die van oma vroeger!

SOXS, (h)eerlijke warme schapenwollen sokken, zoals die van oma vroeger!

Ken je de heerlijke warme “geitenwollen sokken” van SOXS al? Bij het idee aan wol denk je misschien meteen aan irriterende kriebelende kleding, maar dat is bij deze sokken zeker niet het geval! Deze sokken hebben zelfs, jawel, anti-kriebel-garantie!
Dat wilden wij als gezin zeker uit proberen en wij zijn enthousiast, voor alle ‘ins and outs’ lees je snel verder!

De sokken van SOXS zijn er voor jong en oud, voor baby’s tot en met bejaarden. Het zijn fijne dikke sokken, gemaakt met BIO schapenwol. De sokken zijn zacht, rekbaar en daarnaast ook nog eens super hip! Ook kun je de sokken zelf voorzien van anti-slip vanuit een flesje. Verzin een eigen figuur of tekst en breng deze aan onderop de SOXS.
Echt super leuk en origineel! En vooral voor de baby’s en peuters erg handig zodat ze niet uitglijden op glad laminaat bijvoorbeeld. Check deze schattige baby sokjes!

Voor de volwassenen heb je hoge en lage sokken, heerlijk om hoog op te trekken op de bank, of lekker stylisch om boven je laarzen uit te laten komen. Ik laat ze zelf maar wat graag zien boven mijn laarzen!
De SOXS worden super mooi verpakt, de verpakking is al een cadeautje op zich en er zit een persoonlijk geschreven kaartje bij iedere bestelling. Zo leuk!

Gabriël, van (net) twee, heeft de mooie donkere versie en hij wilde zijn nieuwe SOXS gelijk niet meer uit.. hij vind ze heerlijk! Als je nog wat ruime schoentjes of laarsjes hebt voor je kleintje, kun je deze super goed combineren met SOXS. Ook boven schoentjes uit staan ze ontzettend leuk!
En voor de allerkleinsten die nog niet lopen hoeft er natuurlijk geen schoeisel aan te pas te komen. Het fijne aan deze sokken zijn dat ze in de winter verwarmen, maar in de zomer verkoelen. Dat is het mooie van een natuurlijk product met schapenwol. En zeker daarom ook voor kinderen erg geschikt omdat ze het niet snel te warm of te koud zullen krijgen.

Ook dochter Vienna was enthousiast, ze draagt ze in haar laarzen, maar ook heerlijk op de bank thuis.
Zeker omdat haar laarzen nog wat ruim zijn vullen deze sokken fijn een klein beetje ruimte op zodat ze niet schuift in haar laarzen.
Omdat ze al maat 35 heeft en de volwassen SOXS vanaf maat 36 gaan hebben we gekozen voor de volwassen versie. Toch zonde als ze er binnen een paar maanden uit zou zijn. Ze zitten nog ietsjes ruim, maar in haar laarzen heeft ze daar gelukkig geen last van.

Mijn partner Rick is -zoals de meesten van jullie wel weten- interieurbouwer en heeft zijn eigen interieurbouw bedrijf INWORQ Interieurprojecten.
Wanneer hij zijn werklaarzen aan heeft, vind hij het fijn om daar dikke sokken in te dragen. Ook hij heeft SOXS uitgebreid getest. Hij was van te voren ietsje sceptisch, maar daar is hij helemaal van terug gekomen.
“Ze zitten zo lekker! Geen dikke naden en je voeten worden niet te warm of te koud.” Dus ook voor mensen in de (interieur)bouw zijn deze sokken zeker een aanrader!
En zeg nou zelf… best sexy toch! 😉

Toen ik de SOXS voor het eerst uit de verpakking haalde was ik gelijk al enthousiast, ze zien er zo mooi uit en ze zijn lekker zacht. Je zou ze eigenlijk in de doos willen laten zitten, maar ja dat is natuurlijk de bedoeling niet.
Ik draag ze in mijn laarzen of lekker thuis op de bank. Daarbij vind ik het ook nog eens een prachtig cadeau om weg te geven. Heb je bijvoorbeeld een lieve oude opa of oma waar je nooit een leuk cadeautje voor kunt verzinnen? Of je ouders, vriend, vriendin of collega? Of iemand die net moeder is geworden?
Ik vind dit een prachtig, duurzaam cadeau voor jong en oud, ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die ze niet zou willen krijgen. Wij als gezin zijn in ieder geval super blij met deze heerlijke sokken!

Oh enne.. had ik trouwens al verteld dat dit product op een verantwoorde manier vervaardigd wordt met echte BIO wol? SOXS is een bedrijf waarbij eerlijk ondernemen voorop staat. Ze focussen op eerlijkheid, duurzaamheid en transparantie. Daarom zetten zij zich graag in voor een betere wereld. Voor een wereld waarbij mens, dier en natuurlijke omgeving wordt gerespecteerd. Zoals zij zelf zeggen; “In alle eerlijkheid, wij zijn niet perfect, maar wij trachten zo veel mogelijk bij te dragen aan een duurzame textielindustrie”.
Wil je je eigen SOXS bestellen of een mooi cadeau voor iemand anders? Neem dan vooral een kijkje op de WEBSITE en volg alle ontwikkelingen via INSTAGRAM

Bedankt allemaal weer voor het lezen, wij gaan nog even heerlijk met de SOXS omhoog zitten! 😉

Tekst en fotografie: Stephanie C. Boers – Huisje Boompje Blogje
Copyright 2018 all rights reserved